В Івано-Франківську чоловікові вже рік заважають спати церковні дзвони. Про це стало відомо з петиції на порталі Івано-Франківської міської ради.

Франківчанин Олександр г. зареєстрував петицію, де вказав, що Собор Преображення Господнього, який знаходиться на Калуському шосе, біля автостанції №2, регулярно порушує час тихої години.

"Священнослужителі собору протягом не менше року регулярно щонеділі до 8 години ранку і іноді в інші дні після 12 години вечора ігнорують закон про порушення санітарного та епідемічного благополуччя населення, за яким в цей час не дозволяється шум, що перевищує норму." - зазначено в петиції.

За словами чоловіка, шум з собору заважає йому спати і порушує його права. Франківчанин додав, що від нього не захищають навіть закриті вікна, а звернення до поліції не принесло результату.

У зв'язку з цим Олександр звернувся до міської ради з проханням вирішити дане питання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Прохання змусити цих середньовічних забобонних алкашів припинити заважати людям спати і поширювати свою пропаганду обскурантизму на весь мікрорайон!" - додав автор петиції.

Петиція: petition.mvk.if.ua
Петиція: petition.mvk.if.ua
петиція: petition.mvk.if.ua

Нагадавши, українцям заборонили купувати Шкарпетки, колготки і лампочки - у людей здають нерви: "Маразм міцнішає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", локдаун не писаний? Як Фокстрот обходить заборону і що пообіцяли покупцям

Також, "Знай.uа" писав, міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун: що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин