В Івано-Франківську невідомі продовжують труїти собак. Про це розповіла місцева жителька Ірина Билитюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Франківчанка розповіла, що в місті нелюди продовжують труїти собак і поділилася трагічною новиною про смерть її вихованця.

Ірина Білитюк повідомила, що вранці вона вийшла на прогулянку зі своїм собакою Фоксі в районі Гурика-Мазепи. Під час прогулянки собака з'їла отруту. Медики намагалися її врятувати, але не змогли.

"Немає нашої Фоксі! На ранковій прогулянці з'їла отруту! У лікарні не врятували! Знову труять! Район дворів Гурика-Мазепи!" - написала Ірина Білитюк.

Публікація Ірини Білитюк: Facebook
Публікація Ірини Білитюк: Facebook
Публікація Ірини Білитюк: Facebook

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Користувачі Мережі не могли протій мимо такої публікації і висловили слова співчуття в коментарях.

Комментарии к публікування Ірини Білитюк: Facebook
Комментарии к публікування Ірини Білитюк: Facebook
коментарі до публікації Ірини Білитюк: Facebook

Варто відзначити, що в Івано-Франківську вже кілька місяців невідомі труять собак. Їх жертвами стають як бездомні тварини, так і домашні вихованці жителів міста.

Поліцейські Франківська розпочали розслідування та пошуки зловмисників, а мер Руслан Марцінків пообіцяв грошову винагороду за інформацію про осіб та місцезнаходження Шкуродерів.

Нагадавши, під Львовом священик врятував покаліченого пса: зламали лапи, розстріляли і кинули вмирати

Як повідомляв портал "Знай.uа", збожеволілі Підлітки запинали собачку ногами, вижити не вдалося

Також, "Знай.uа" писав, нелюди жорстоко розправилися з маленькою лисичкою: били ногами і душили чоботом