Музикант із Закарпаття Петро Цимбал страждає від раку. Про це він розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у відомого закарпатського Цимбаліста лікарі знайшли рак легенів і йому необхідна допомога в подоланні хвороби.

12 грудня музикант приголомшив шанувальників страшною новиною. Він розповів, що 1,5 місяці тому потрапив до лікарні з пневмонією і тоді йому поставили страшний діагноз — плоскоклітинний рак легенів G2.

Петро Цимбал, фото: Facebook
Петро Цимбал, фото: Facebook
Петро Цимбал, фото: Facebook

На жаль у музиканта немає коштів і можливості, щоб самостійно впорається із захворюванням. Тому він звернувся до небайдужих людей за допомогою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Прошу всіх, хто має можливість про допомогу, фінансову та моральну підтримку. Разом ми сила, і я вірю, що об'єднавшись ми здолаємо всі негаразди. Буду дуже вдячний за максимальний репост і поширення" - написав Петро Цимбал.

Публікація Петра Цимбала: Facebook
Публікація Петра Цимбала: Facebook
Публікація Петра Цимбала: Facebook

Пізніше, 27 грудня, Петро Цимбал ще раз звернувся до шанувальників. Він подякував усім за підтримку, висловив бажання не здаватися і пообіцяв перемогти захворювання.

"Дуже вдячний всім за величезну підтримку !Ця Безмежна енергія надихає, і несе жити і творити. З творінням на трошки почекаю) але настрій рішучий, підтримка є і як виявилося що і методів лікування з останніми стадіями також є ) тому все попереду і це новий досвід ,шлях який слава Богу є зким пройти. І в цьому сила, разом ми СИЛА!" - подякував шанувальникам Петро Цимбал.

Публікація Петра Цимбала: Facebook
Публікація Петра Цимбала: Facebook
Публікація Петра Цимбала: Facebook

Нагадавши, 17-річна українка бореться з раком крові, вбита горем мати благає про допомогу: "Яночка вмирає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленька дівчинка може опинитися в інвалідному візку, важлива кожна хвилина - "Ліза хоче танцювати!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький львів'янин проковтнув магніти і опинився під скальпелем: "Три дні носив у шлунку"