У благодійному фонді" Таблеточки " подякували небайдужим українцям за допомогу в лікуванні онкохворих дітей. Відповідна публікація з'явилася на сторінці Фонду в соцмережі Facebook.

У фонді "Таблеточки" опублікували відео, де подякували всім небайдужим людям, які протягом усього року допомагали рятувати онкохворих дітей.

В опублікованому відео можна побачити кадри з дітьми, які змогли вилікується від онкології завдяки небайдужим людям. Відеоряд супроводжується легкою музикою і словами подяки, які виникають на екрані у вигляді тексту.

У підписі до публікації співробітники фонду також подякували людям за допомогу і відзначили, що для добрих справ навіть карантин не став перешкодою.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Не можна було в 2020 мати кращого оточення, ніж ви - наші друзі, благодійники, партнери, волонтери, підписники, читачі. Незважаючи на всі несподіванки, стрес і біль в цьому році ви залишалися поруч. Ви продовжували допомагати дітям. ВАША доброта, щедрість, Емпатія, чуйність не були на карантині жодного дня. Ми захоплюємося ВАМИ! Ми пишаємося, що саме ви з нами! Ми дякуємо кожному з вас! Залишайтеся з дітьми і далі буде..." - зазначено в публікації.

Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook

Нагадавши, в Індії після пересадки серця помер малюк з України, Мати невтішна- "Занесли інфекцію!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", трирічний малюк пережив інсульт через коронавірус і перестав говорити - медики спочатку не повірили

Також, "Знай.uа" писав, операція на мозку змусила маму малюка благати на всю Україну: "Врятуйте Микитку"