Маленька українка перемогла онкологію. Про це розповіли на сторінці благодійного фонду "Таблеточки"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що восьмирічній Дарині з Житомира провели пересадку кісткового мозку в клініці "Охматдит". Дарина майже рік страждала від гострої мієлоїдної лейкемії, проте тепер вона повністю здорова і може жити повноцінним життям.

Так, Дартя стала третьою дитиною, якій провели пересадку косного мозку в Україні, а не за кордоном. Донором стала 12-річна дівчинка з Німеччини.

Українка перемогла онкологію, фото: Facebook
Українка перемогла онкологію, фото: Facebook
українка перемогла онкологію, фото: Facebook Таблеточки

Представники Фонду привітали Дарину з перемогою над захворюванням та подякували всім, хто брав участь у лікуванні дівчинки.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Весь час лікування вдома Даринуnf її маму дуже чекали тато і старша сестра. Вони приїхали на виписку і це було справжнє свято зі сльозами на очах! Нехай всі сльози в житті Дарини будуть тепер тільки від радості і сміху! Дякуэмо всім, завдяки кому це стало можливо!"- зазначено в публікації.

Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook
Публікація фонду Таблеточки: Facebook

Нагадаємо, що у Дніпрі підступна хвороба забрала життя маленького янголятка

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець з пухлиною мозку бореться за життя, батьки у відчаї

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові рятують хвору коронавірусом дружину священика та недоношену доньку