Любляча мати готова пожертвувати нирки своїм дітям, але може вибрати лише одного. Про це розповіли у виданні ВВС.

48-річна Сара Бінгем відмінно схожа як донор для своїх дітей 20-річного Ноя і 16-річної Аріель, яким потрібна пересадка нирки. Жінка може пожертвувати лише один орган, але її материнський інстинкт говорить віддати нирки їм обом. Чоловік жінки має невідповідну групу крові і не може бути донором.

Справа в тому, що у дітей Сари рідкісне генетичне захворювання через яке вони обидва страждають від ниркової недостатності. Спершу захворювання проявилося у Аріель в 2016-му році, потім в 2019-му погано стало і Ною.

"Зрозуміло, що як мама, двом дітям якої потрібна трансплантація нирки, і яка збиралася віддати свою нирку одній дитині, але раптом вона знадобилася іншій, я відчуваю цю дилему" - розповіла Сара.

Сара Бінгем з сім'єю, фото: ВВС
Сара Бінгем з сім'єю, фото: ВВС
Сара Бінгем з сім'єю, фото: ВВС

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

При цьому, стан Аріель швидко погіршується і їй першою знадобиться пересадка. Тому нирка Сари найімовірніше дістанеться дочки.

Ной постійно проходить діаліз і знаходиться в стабільному стані. На щастя є кілька друзів сім'ї, які можуть стати для нього донорами.

У сім'ї також є третій син, 12-річний Каспер. Хлопчикові також роблять аналізи щоб дізнатися, чи немає у нього цього захворювання.

Сара Бінгем з сім'єю, фото: ВВС
Сара Бінгем з сім'єю, фото: ВВС
Сара Бінгем з сім'єю, фото: ВВС

Нагадавши, 17-річна українка бореться з раком крові, вбита горем мати благає про допомогу: "Яночка вмирає"

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленька дівчинка може опинитися в інвалідному візку, важлива кожна хвилина – "Ліза хоче танцювати!"

Також, "Знай.uа" писав, маленький львів'янин проковтнув магніти і опинився під скальпелем: "Три дні носив у шлунку"