У Рівненській області чоловік жорстоко розправився з коханою. Про це розповіли на порталі "РадіоТрек".

Повідомляється, що тіло 21-річної Юлії Соколь, яку розшукували як зниклу безвісти, виявили в підвалі будівлі, якою користувався її колишній залицяльник, 27-річний житель Здолбунова Микола Алексюк.

Дівчина познайомилася з чоловіком ще в підлітковому віці і стала з ним зустрічатися. Однак коли Юлія вирішила розірвати стосунки Микола був проти і постійно переслідував кохану. Їй навіть довелося виїхати до Польщі, щоб чоловік її не знайшов.

Юлія та Микола, фотоколаж: radiotrek.rv.ua
Юлія та Микола, фотоколаж: radiotrek.rv.ua
Юлія і Микола, фотоколаж: radiotrek.rv.ua

Через карантин Юля повернулася додому. Вона готувала документи щоб знову виїхати за кордон, але не встигла — Микола зміг її вистежити.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мама загиблої розповіла, що Микола неодноразово погрожував Юлі. Вона писала на нього заяви, проте поліція нічого не робила.

"Дитина мене просиkf, мама не пиши ті заяви, тому що нічого не буде, а він їй ще більше погрожував, приходив з гранатою, рубав двері, тягнув за машиною її. А мені в поліції, коли прийду нову заяву подавати, каpfkb: "Немає складу злочину". Це безкарність." - розповіла мама Юлі.

В даний момент Алексюк Микола Олегович ховається від правоохоронців. У реєстрі судових рішень він фігурує у восьми справах пов'язаних з наркотичними речовинами.

Алексюк Микола Олегович, фото: radiotrek.rv.ua
Алексюк Микола Олегович, фото: radiotrek.rv.ua
Алексюк Микола Олегович, фото: radiotrek.rv.ua

Нагадавши, молодий батько жорстоко вбив чотиримісячного сина і "покаявся" над дитячим тельцем: "Не любив..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка, побита нареченим-садистом на Закарпатті, залишається в реанімації: "Про смерть дітей ще не знає"

Також, "Знай.uа" писав, 14-річна Джульєтта посварилася з коханим і змусила копів посивіти – "Влаштую пожежу і викинуся з вікна!"