На Прикарпатті школярка загинула внаслідок ДТП. Про це розповіли на сторінці Долинського наукового ліцею-інтернату "Школа-І"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 2 січня, близько 9:00 в селі Новоселиця Долинського району сталася смертельна ДТП в якій загинула учениця сьомого класу з села Лолін Супрун Софія 2007 року народження.

"Немає слів, щоб висловити всю тугу і скорботу... Як страшний сон для всіх стала сьогодні сумна звістка про трагічну смерть учениці 7-Б класу Супрун Софії."- зазначено в публікації.

Супрун Софія, фото: Facebook Школа-І
Супрун Софія, фото: Facebook Школа-І
Супрун Софія, фото: Facebook Школа-І

Колектив Долинського наукового ліцею-інтернату висловив слова скорботи і співчуття рідним і близьким Софії Супрун.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Педагогічний колектив Долинського наукового ліцею-інтернату висловлює щирі співчуття батькам та родині Софійки! Ти наш Ангел, Софійка! Ми дуже сумуємо за тобою!"- додали в публікації.

Публікація Школа-І: Facebook
Публікація Школа-І: Facebook
Публікація Школа-І: Facebook

Крім Софії в ДТП постраждали ще 4 людини. Всі вони були доставлені в лікарню з тілесними ушкодженнями.

Нагадаємо, п'яний у мотлох киянин влетів у приватний будинок і "припаркувався" на ліжку: дикі кадри новорічного трешу

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові фура розчавила таксі, страшно дивитися: понівечене тіло вирізали з купи металу

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях шумахер збив на смерть молоду маму, копи ховають очі: "Крик болю!"