У місті Яремче, на Івано-Франківщині, 2 січня за трагічних обставин випадково загинув 34-річний місцевий мешканець. Про це стало відомо із повідомлення в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної держадміністрації.

За інформацією рятувальників, 34-річний чоловік вирішив піти на прогулянку до лісу. Під час прогулянки на нього з незрозумілих причин впало дерево.

Чоловік отримав важкі ушкодження, до нього терміново викликали швидку медичну допомогу.

Однак обставини складалися несприятливо для постраждалого – медики не змогли доїхати до нього, оскільки їхній автомобіль застряг у болоті. Коли швидку допомогу визволили з полону багнюки, було вже пізно – дорогоцінний час минув, і чоловік помер.

Наразі всі обставини трагедії вивчають правоохоронці, які мають надати правову оцінку страшному інциденту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Сергій Шахов обурився: пожежники гасили, волонтери допомагали чиновники піарилися.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай.ua писав, що молода Українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.