На Франківщині, у селі Хвалибога Городенківського району, нещодавно трапився неприємний інцидент – там пожежа знищила житло родини, в якій четверо інвалідів. Про це розповіли у виданні «Галицький кореспондент».

Як повідомляється, причиною пожежі стало коротке замикання в електропроводці. Внаслідок події майже повністю згорів житловий будинок.

У будинку проживає родина із сімох осіб, четверо з яких мають інвалідність.

У Любові Куски – двох дітей. У старшої дівчинки – астма, а вік меншої дитини - лише вісім місяців. Не так давно у батька родини виявили надзвичайно складну хворобу очей. Йому мають зробити чергову операцію вже на початку січня. Вартість операцій дуже висока, а реабілітація після них довга.

Разом із молодою родиною в будинку живуть літній батько із другою групою інвалідності, та 20-річна сестра із ендопротезом, хвора на рак. Крім того, в домі знайшлося місце для брата, також із другою групою інвалідності.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: Галицький кореспондент
Фото: Галицький кореспондент

Фото: Галицький кореспондент
Фото: Галицький кореспондент

Фото: Галицький кореспондент
Фото: Галицький кореспондент

Не зважаючи на трагедію та на складні життєві обставини, родина не втрачає надії та продовжує відновлювати своє житло. Однак їм потрібна допомога, щоб оплатити операції та будматеріали.

Нагадаємо, раніше У Львові озвірілий маршрутник накинувся на хлопця з інвалідністю: "Я не лікар, вимітайся!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Пасажирка без маски влаштувала розбирання, завмер весь вагон: "я тебе так у * бу"