Президент України Володимир Зеленський відвідав Івано-Франківськ. Про це розповіли у виданні "4 студія".

Повідомляється, що здійснив робочий візит до Івано-Франківська, де представив нового голову Франківської ОДА Андрія Бойчука, якого він призначив на посаду кількома днями раніше.

Під час зустрічі з адміністративно-господарським активом регіону Володимир Зеленський подякував попередньому голові ОДА за виконану роботу та представив усім Андрія Бойчука, який обійняв цю посаду. Також президент висловив сподівання, що чиновники регіону працюватимуть як одна команда для процвітання регіону.

Бойчук запевнив, що з першого дня займається налагодженням «внутрішньої управлінської комунікацією та співпрацею з органами державної влади».

Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов підкреслив, що завдяки проведенню укрупнення, в Україні тепер 136 районів замість 490. При цьому 6 з них знаходяться в Івано-Франківській області.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: Сайт президента України
Володимир Зеленський, фото: Сайт президента України
Володимир Зеленський, фото: Сайт президента України

Нагадавши, Верховна Рада встигла "затаритися" перед канікулами-на меблі та листівки підуть мільйони

Як повідомляв портал "Знай.uа", прем'єр Шмигаль порахував бюджетні гроші в кінці року: "у 2021-й ми заходимо з…"

Також, "Знай.uа" писав, голова Верховної Ради Дмитро Разумков обрушив на плечі українців правду: "рік буде непростий..."