Жінка боїться килимка в душі після смерті сина. Цю історію розповіли на порталі "Прикарпаття Online".

Рут Скаллі була надзвичайно щаслива після народження сина, якого назвала Ноланом. Вона дуже любила хлопчика і той відповідав їй взаємністю.

Коли хлопчикові виповнилося 2 роки у нього почалися проблеми з носом. Він скаржився на закладеність носа і почав задихатися ночами. Спершу Ноалана лікували від інфекції, потім йому видалили мигдалини, а пізніше лікарі з'ясували, що дитина страждає від рабдоміосаркоми — раку м'яких тканин.

Нолану терміново призначили хімотерапію. Хлопчик боровся з усіх сил, проте в 2017 році стало зрозуміло, що його життя не можна врятувати. Рут сказала синові, що він може більше не боротися і скоро відправиться на небеса. Нолан прийняв це з полегшенням і зізнався, що намагався заради мами.

Рут і Нолан, фото: Прикарпаття Online
Рут і Нолан, фото: Прикарпаття Online
Рут і Нолан, фото: Прикарпаття Online

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Хлопчик говорив, що гратиме на небесах і чекатиме маму. Жінка хотіла забрати сина додому, проте той вирішив залишитися в лікарні.

Наступні 36 годин Рут перебувала біля сина І відійшла Лише а кілька хвилин, щоб прийняти душ. Зазвичай хлопчик чекав її на килимку поруч з душовою, проте цього разу він вирішив залишитися в ліжку.

Повернувшись з душу вона Рут побачила лікарів біля ліжка Нолана, які сказали, що хлопчик впав у кому. Жінка вирішила лягти поруч з сином і в цей момент хлопчик отямився, щоб вимовити останні слова перед смертю:

"Я люблю тебе, мамочко" - сказав Нолан.

Згодом у соцмережі Facebook Рут написала, що боїться приймати душ, оскільки килимок біля душової постійно пустує.

Нолан, фото: Прикарпаття Online
Нолан, фото: Прикарпаття Online
Нолан, фото: Прикарпаття Online

Нагадаємо, що унікальні нестаріючі діти потрясли світ, вчені ахнули

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчинка народилася без рук і ніг, всі поставили на ній хрест

Також, "Знай.uа" писав, що брати-близнюки одружилися на" однакових " сестрах і створили унікальні сім'ї