Співачка з Прикарпаття перемогла у вокальному конкурсі в Туреччині. Про це Наталія Папазоглу розповіла на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 37-річна співачка з Калуша Наталія Папазоглу здобула перемогу у вокальному конкурсі Turkvision, який проходив у Стамбулі. Цей конкурс є одним з найпрестижніших в тюрському світі, при цьому в ньому можуть брати участь представники не тюрських національностей.

Цього року конкурс проходив у форматі онлайн через панденмію. Так, учасники записували композиції на відео і надсилали їх журі конкурсу.

Калушанка Наталія Папазоглу виконала композицію під назвою "Tikenli yol" (тернистий шлях) і набрала 226 балів, що принесло їй перемогу в конкурсі.

"Я досі не вірю!!!!! Дякую Господу Богу за цю перемогу!!! Дякую вам всім хто так підтримував і вірив!"- написала Наталія Папазоглу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Публікація Наталії Папазоглу: Facebook
Публікація Наталії Папазоглу: Facebook
Публікація Наталії Папазоглу: Facebook

Примітно, що Наталія Папазоглу є автором і виконавцем власних пісень. Співачка виділяється яскравим тембром і сильним голосом з діапазоном в 4 октави. Крім того вона є лауреатом безлічі конкурсів і фестивалів, а також фіналісткою 6 сезону вокального шоу "Х Фактор".

Наталія Папазоглу, фото: Facebook
Наталія Папазоглу, фото: Facebook
Наталія Папазоглу, фото: Facebook

Нагадавши, гімнастка з Тернополя стала чемпіонкою Європи-вперше в історії України

Як повідомляв портал "Знай.uа", Усик обзавівся російською підтримкою після скандалу через РПЦ: "з тобою братнє серце"

Також, "Знай.uа" писав, львів'янка переплюнула всіх суперників в інтелектуальній сутичці: "Королева шахів"