Реп-Група KALUSH випустила спільний україномовний трек з Alyona Alyona. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що KALUSH і Alyona Alyona представили музичне відео на спільний трек "Вода". Кліп вийшов досить цікавим завдяки незвичайному сюжету і мальованій графіці.

Головна тема цієї пісні - вода. З нею пов'язаний основний посил композиції, тому вона присутня практично в кожному кадрі відео.

Згідно з сюжетом кліпу, головного героя б'є струмом поки він плаває в басейні і всі подальші події, які він переживає — це бачення по дорозі на той світ. Однак лікарі вчасно встигають і рятують героя. Саме образи медиків слідують за ним під час цієї "пригоди".

KALUSH і Alyona Alyona, фото: Instagram kalush.official
KALUSH і Alyona Alyona, фото: Instagram kalush.official
KALUSH і Alyona Alyona, фото: Instagram kalush.official

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Людина складається з води більш ніж на 60%. Найважливіше-вода, чому ніхто досі їй пісню не присвятив? Пісня присвячується тій живій воді, яка рухає нас вперед, яка не застоюється, а тече як гірська річка... " - прокоментував композицію Псючий син з KALUSH.

Також основний посил композиції "Вода" розкривається в рядках Alyona Alyona.

"Вода в тобі, вода в тобі - не тікай! Кожному варто розвивати крутий Скіл-бути водою, підлаштовуватися під обставини, приймати їх і жити в гармонії з собою" - говорить Alyona Alyona.

Нагадаємо, що Потап з Позитивом з "Время и Стекло" політали з новим треком

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіматі вперше показав, на кого проміняв Решетову, теж брюнетка

Також, "Знай.uа" писав, що Настя Каменських показала, як вони з Потапом гаряче розважаються