Млинці є дуже поширеним блюдом і в основному подаються на десерт, проте з них можна зробити і відмінну закуску. Одним з таких страв є млинці з куркою і шпинатом в оригінальному соусі, який опублікували на сторінці "Приготуй сам" у соцмережі Facebook.

Блюдо виходить смачним, ситним і досить незвичайним зовні, оскільки шпинат надає млинців зелений колір.

Для приготування млинців з куркою і шпинатом в оригінальному соусі необхідно підготувати ряд інгредієнтів:

Тісто

  • Шпинат - 1 пучок.
  • Курячі яйця - 3 штуки.
  • Борошно-1 столова ложка.
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів.
  • Цукор - 0,5 чайної ложки.
  • Сіль - щіпка.
  • Молоко - 0,5 літра.

Начинка

Популярні новини зараз
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Показати ще
  • Куряче філе - 300 грам.
  • Печериці - 300 грам.
  • Велика цибулина - 1 штука.
  • Вершки або жирна сметана — 100 грам.

Спосіб приготування:

1. Для приготування тіста необхідно в блендері подрібнити пучок шпинату і додати до нього яйця, борошно, соняшникову олію, цукор, сіль і молоко. Все це потрібно змішувати до однорідної маси без грудок.

2. Для приготування начинки спершу необхідно порізати цибулю кільцями, а куряче філе — дрібними кубиками.

3. Лук і філе потрібно підсмажити на олії близько 5 хвилин і додати до них нарізані гриби. Після цього потрібно смажити ще 5 хвилин.

4. Потім в сковорідку потрібно додати сметану і спеції за смаком. Після цього тримати сковорідку на вогні, поки сметана не стане густою.

5. Необхідно посмажити млинці і загорнути в них начинку — страва готова. Подавати їх можна зі сметаною і зеленню.

Млинці зі шпинатом, фото Lesia Fanda: Facebook приготуй сам
Млинці зі шпинатом, фото Lesia Fanda: Facebook приготуй сам

Нагадавши, запечена курка з картоплею, травами і часником: як замаринувати м'ясо

Як повідомляв портал "Знай.uа", котлетки, які тануть у роті-секретний інгредієнт зробить будь-яке м'ясо соковитим

Також, "Знай.uа" писав, фаршировані печериці за 30 хвилин: простий спосіб смачно нагодувати сім'ю