Для кожної господині актуальнио вміти готувати смачні чебуреки в домашніх умовах. За допомогою рецепту, який опублікувала Світлана Зіміна-Тринчий на сторінці "Пляцки рецепти від Лілії цвіт" у соцмережі Facebook, це буде дуже легко зробити.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБагато обожнюють чебуреки, проте побоюються їх купувати через чутки про сумнівну якість продуктів, з яких готується ця страва. Тому приготувавши чебуреки будинку можна відкинути переживання і порадувати сім'ю смаколиками.
Читайте Знай в Google News!
Для приготування чебуреків необхідно підготувати ряд інгредієнтів:
- Борошно - 3,5 склянки.
- Куряче яйце - 1 штука.
- Сіль - 0,5 чайної ложки.
- Соняшникова олія - 2 столових ложки.
- Горілка - 2 столових ложки
Начинка
- Фарш
- Цибуля
- Перець
- Солі
Спосіб приготування:
1. В окремому посуді змішати один стакан окропу, сіль, соняшникова олія і один стакан борошна. Заважати потрібно швидко, щоб не було катишков.
2. Отриману масу потрібно охолодити і додати до неї яйце, горілку і борошно, що залишилося. Потім необхідно замісити тісто.
3. Тісто потрібно накрити вологим рушником і залишити на 40-50 хвилин.
4. Далі необхідно приготувати фарш і змішати його зі спеціями і дрібно нарізаною цибулею.
5. Тісто потрібно розділити на порції і скачати з них тонкі коржі.
6. На одну сторону коржа потрібно викласти фарш і накрити його інший, щоб вийшов чебурек. Шви можна скріпити за допомогою Вилки.
7. Обсмажувати чебуреки потрібно в соняшниковій олії з обох сторін, поки вони не знайдуть золотистий Колір.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, салат на Новий Рік смачніше олів'є-Здивуйте гостей незвичайним смаком
Як повідомляв портал "Знай.uа", їжачки з згущеного молока родом з дитинства-готуємо за маминим рецептом
Також, "Знай.uа" писав, сирні пончики за улюбленим рецептом з дитинства: такі більше не знайти в магазинах