Відомий український співак Павло Зібров має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділоиться цікавими фото в соцмережах. На цей раз артист вирішив в черговий раз похвалитися пишними вусами на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Павло Зібров опублікував фотографію з "друзями по вусах" і відомим телеведучим Олександром Педаном, де назвав його "підкидьком".

Читайте Знай в Google News!

На опублікованій фотографії можна побачити Павла Зіброва в чорному костюмі і білій футболці з власним зображенням, який позує разом з Олександром Педаном і ще двома молодими хлопцями.

Примітно, що у всіх на фотографії можна помітити вуса, крім Педана. У зв'язку з цим Зібров з іронією прокоментував знімок.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Круті вусані та підкидьок (рос. "подкидыш", не плутати з іншим словом). Як гадаєте, ділитися з Сашою секретом пишних вусів?" - написав Павло Зібров.

Публікація Павла Зіброва: Inatagram
Публікація Павла Зіброва: Inatagram
Публікація Павла Зіброва: Inatagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Alyona Alyona знайшла серед дерев чарівні грибочки і почалося

Як повідомляв портал "Знай.uа", сама перероблена з "пацанок" Покрищук розкритикувала рабську психологію утриманки

Також, "Знай.uа" писав, що сумна Гросу після розлучення змушена кричати про допомогу