Відомий український співак Павло Зібров має величезну аудиторію шанувальників, які охоче стежать за артистом в соцмережах. Не так давно співак вирішив поділиться з фанатами фотографією з найдорожчою людиною на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Павло Зібров вирішив показати шанувальникам свою 22-річну дочку Діану і здивувався тому, як швидко вона виросла.

Читайте Знай в Google News!

На опублікованому фото можна помітити Павла Зіброва, який одягнений в чорний костюм і чорний світео із зображенням корони. Поруч з ним стоїть його дочка Діана Зіброва, яка одягнена в чорно-біле картате пальто.

Співак з дочкою позують на тлі сірої стіни. Сам Павло Зібров стоїть рівно і посміхається, а Діана тримає руки у нього на плечі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Коли ж ти підросла маленька доня..."- підписав публікацію Павло Зібров.

Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram
Публікація Павла Зіброва: Instagram

Варто відзначити, що 22-річна Діана Зіброва в даний момент займається модельною кар'єрою. Дівчина співпрацює з різними виданнями і вже з'явилася на обкладинці L'оfficiel Baltics. Також вона співпрацювала з FPost і брала участь у фотосесіях в Монако, Франнції та Італії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка Кварталу переодяглася в покоївку і затягла в ліжко чоловіка Дорофєєвої Дантеса

Як повідомляв портал "Знай.uа", ведуча "Орла і Решки" Івлєєва прокоментувала чутки про зраду чоловіка

Також, "Знай.uа" писав, що Dzidzio на повну відірвався з оленями і Снігуроньками