Мама пожертвувала вухами заради дитини. Цю історію розповіли на порталі "Пошепки".

Після перенесених пологів жінка з нетерпінням чекала, коли побачить свого малюка. Однак в її палату ніхто не заходив і дитину принесли лише через дві години.

Читайте Знай в Google News!

Хлопчик був загорнутий в пелюшки. Лікар поклав його на груди матері і мовчки відвернувся до вікна. Жінка підняла пелюшку і дуже здивувалася — у її сина не було вушних раковин. При цьому зі слухом хлопчика все було добре.

Немовля, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Немовля, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
немовля, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Для жінки це не мало значення, адже вона полюбила його ще під час вагітності. Сім'я стала виховувати сина, як звичайну дитину.

Однак настав час, коли інші діти почали над ним знущатися і називали чудовиськом. При цьому хлопчик дуже добре вчився. Йому дуже легко давалася музика і він володів справжнім талантом. Але це не допомагало йому налагодити відносини з дітьми в класі.

Одного разу батьки запитали Його, Чи хотів би він отримати вуха і чи погодиться на операцію. Хлопець був дуже радий, що така операція можлива і дав згоду. Згодом знайшовся донор і хлопчик отримав вуха.

Через кілька років він виріс і став відомим музикантом. Одного разу хлопець запитав у батьків, хто погодився віддати йому свої вуха.

Батько нічого не відповів і лише мовчки підняв волосся матері. Потім син побачив, що у його мами немає вух. Після цього хлопець доклав усіх сил, щоб зробити батьків щасливими.

Лікарня, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Лікарня, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
лікарня, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вагітна жінка викинула з вікна 13 поверху немовля подруги, мати збожеволіла від горя

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тернопільський лікар розповів про небезпеку COVID-19 для вагітних

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом малюк втік від вічно п'яних батьків