В Івано-Франківську випав перший сніг. Про це розповів фотограф Руслан Веселий на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

29 листопада в Івано-Франківсуці випав перший сніг і фотограф Руслан Веселий вже встиг поділитися фотографіями засніженого міста.

Читайте Знай в Google News!

На опублікованих знімках можна побачити засніжений Івано-Франківськ з висоти пташиного польоту. При цьому на дорогах частина снігу вже встигла розтанути. Він зберігся лише на дахах будинків, на газонах і деревах, які досі мають зелене листя.

Така палітра кольорів створює незвичайний контраст і дозволяє франківчанам поглянути на місто в іншому кольорі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У підписі до публікації фотограф пообіцяв поділитися "особливим фото" за певну кількість лайків.

"Франківськ з першим снігом! П. с. Якщо цей пост набере хоча б 500 лайків, покажу одну особливу фотографію, яка складається з 103-х" - написав Руслан Веселий.

Користувачі підтримали фотографа і він дотримав свою обіцянку. Руслан Веселий опублікував знімок, на якому вулиці Іавно-Франківська ніби розташовані на об'ємній кулі ширяючій у хмарах.

"Як і обіцяв фотографія. Планета Івано-Франківськ. Перший сніг вже майже розтанув, але я встиг відобразити ось таку фотографію. 103 фото склеєні в планету."- додав Руслан Веселий.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Закарпаття припорошило першим снігом

Як повідомляв портал "Знай.uа", погода на перший тиждень зими закрутить голови українців

Також, "Знай.uа" писав, що львів'яни зустріли довгоочікуваний перший сніг