Стало відомо про те, що в Карпатах на замерзлому озері Бребенескул влаштували фігурне катання. Вид неймовірної краси в Карпатах.

Таким чином, повідомляється, що в соціальній мережі Facebook опублікували захоплюють фотографії з тематичних зйомок в Карпатах. Ці види заворожують.

На замерзлому озері Бребенескул модель виконала елементи з фігурного катання. Знімки з даної фотосесії викликали захват у користувачів мережі, і вони почали писати про це в коментарях під постом.

Нагадаємо, що в містах в останні дні осені може стояти тепла погода, і навіть виднітися зелене листя. Гори - зовсім інша справа: тут зима приходить набагато раніше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Навіть незважаючи на це, в 2020 році зима в горах і долинах почалася раніше, ніж зазвичай, відкинувши календарні правила. Так, Полонина-Руна, що на Перечинщині, вбралася в біле.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.