У Луцьку запустили челендж для допомоги онкохворій дівчинці. Про це розповіла письменниця Лена Шторм на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Луцьку, в одній з кав'ярень проходять майстер-класи з виготовлення хенд-мейд продукції кошти з яких будуть спрямовані на підтримку 17-річної Альбіни Ярмолюк, яка страждає від гострого мієлоїдного лейкозу.

Читайте Знай в Google News!

"Є одна чудова дівчинка - Альбіна Ярмолюк. Відважна і смілива школярка, людина зі сталевою волею, яка зараз бореться з онкологією. І є чимало хороших людей, які об'єднують свої зусилля навколо допомоги цій юній красуні." - написала Олена Шторм.

Майстер-класи проходять щовівторка об 11:00. До них може приєднається кожен бажаючий. Беруть активну участь у челенжі учні шкіл міста, волонтери та діти з синдромом Дауна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Альбіна Ярмолюк, фото: Zaxid.media
Альбіна Ярмолюк, фото: Zaxid.media
Альбіна Ярмолюк, фото: Zaxid.media

"Юний працівник кав'ярні і мій друг Валентин з відповідальністю каже: "Я - волонтер". А його мама, Лариса додає: "Якщо нашу естафету добра підтримає більше людей, ми зможемо дієвіше допомогти Альбіні"" - додала Олена Шторм.

18 грудня пройде виставка на якій будуть представлені всі виконані роботи і кожен бажаючий зможе їх придбати. Всі отримані кошти направлять на допомогу Альбіні Ярмолюк.

Публікація Олени Шторм: Facebook
Публікація Олени Шторм: Facebook
Публікація Олени Шторм: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленькому янголятку потрібна термінова операція на мозку, батьки в розпачі

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові двоє маленьких янголят залишилися сиротами, потрібна допомога

Також, "Знай.uа" писав, що життя 2-річного Богданчика опинилося на волосині, батьки ридають