Маленькому українцю терміново потрібна допомога в боротьбі зі страшним діагнозом. Про це розповіла мама хлопчика Анна Кудрявська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що у 11-місячного Єгоря лікарі виявили страшний діагноз — спінальна м'язова атрофія (СМА). Через це захворювання хлопчик н може встати на ноги і навчиться ходити.

Читайте Знай в Google News!

"У 8 з половиною місяців я помітила, що у Єгора немає опори на ніжки. Була надія, що це якась помилка, я як мама просто не могла це прийняти"-згадує Анна Кудрявська.

Дане захворювання в Україні не лікують. На початку року в країні сертифікували один з трьох препаратів, які гальмують розвиток хвороби - "Спіназу". Препарат необхідно колоти до кінця життя, проте на нього немає державних закупівель. До того ж один укол коштує понад 2 мільйони доларів (понад 60 мільйонів гривень).

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тому сім'я хлопчика виїхала до Польщі, де можливе лікування даним препаратом. Вони відкрили збір коштів для порятунку Єгора, адже для простого українського поліцейського зібрати дану суму не представляється можливим.

В даний момент вже зібрано 4 860 168 гривень, а сталося зібрати 59 256 567 гривень. Хлопчикові терміново необхідний всього один укол, адже це дозволить йому навчиться ходити. Однак провести ін'єкцію потрібно не пізніше, ніж через 10 місяців, адже по досягненню двох років препарат вже не зможе надати ефекту і Єгор назавжди втратить можливість ходити.

Тому рідні Єгора звертаються до небайдужих людей з проханням допомогти зібрати кошти на його порятунок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленькому львів'янину потрібна термінова операція, мама благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", українку спалює агресивний рак, дочка благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що з маленького українця із запаленим мозком випливає життя