Українка втекла до Італії і залишила сина на рідну сестру. Цю історію розповіли у виданні"Твоє Слово".

Жінка на ім'я Катерина знайшла роботу в Італії і вирішила залишити сина Сашеньку своїй рідній сестрі Ірі. Вона пообіцяла надсилати гроші для сина щомісяця, щоб родині сестри хлопчик не був тягарем.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік Іри Ігор був проти того, щоб хлопчик знаходився в їхньому будинку, проте коли вона сказала, що сестра буде висилати гроші, скриплячи зубами погодився. Також дочка Іри Ліза була проти того, щоб Саша жив з нею в кімнаті. В результаті жінка вмовила дівчинку пообіцявши купити їй нову іграшку.

Перші кілька місяців Катерина дійсно висилала гроші для Сашеньки. Однак через деякий час вона припинила це робити і перестала відповідати на дзвінки. Пізніше від Каті прийшов лист, що вона вийшла заміж і додому не повернеться. Ігор дізнавшись про це відразу ж сказав вигнати Сашу з дому.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

"Це вже занадто! Роби, що хочеш, але щоб хлопчаки не було тут через три дні. Це моя квартира, і я не дозволю робити з неї притулок!"- сказав Ігор.

Іра любила Сашу і не розуміла, як допомогти хлопчикові. Однак все ж їй довелося відправити його в дитячий будинок. Не дивлячись на це Іра регулярно відвідувала хлопчика і навіть забирала його додому на вихідні.

Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Через кілька років Ліза виросла, вийшла заміж і поїхала жити в інше місто. А тим часом Іра помітила, що її здоров'я стало погіршуватися. Після обстеження медики підтвердили найстрашніші побоювання жінки-у неї була онкологія.

Іра розповіла про це Ігорю, проте чоловік відреагував холодно і навіть не відірвався від телевізора. Потім вона зателефонувала доньці, але Ліза теж не надала підтримки і сказала, що зайнята.

Потім Іра пережила операцію і два місяці лікування. У день виписки вона дзвонила Ігорю, щоб він забрав її додому, але трубку ніхто не брав. Коли жінка зайшла в квартиру, то побачила записку про те, що чоловік пішов до іншої.

"Я сіла на кухні, і тихенько заплакала. Мені було прикро, що найближчі мені люди, кинули мене в найважчий момент."- розповіла Іра.

Через два дні в її двері хтось подзвонив. Іра думала, що це приїхала Ліза, проте відкривши двері побачила Сашу. Хлопець весь цей час хвилювався за неї і приїхав, щоб відвідати. Він також похвалився успіхами в навчанні і розповів, що хоче стати програмістом.

Іра поділилася з ним подією і запропонувала хлопцеві переїхати до неї, адже всі рідні її кинули. Саша погодився і вже через кілька днів вона забрала його з дитбудинку.

"Ми прекрасно жили з Сашею. Хлопець закінчив навчання, і влаштувався на високооплачувану роботу. Саша допомагав мені у всьому, і щороку купував мені путівку в санаторій. Я була вдячна своїй сестрі Катерині, за те, що подарувала мені свого сина. Колись я думала, що Сашенька мені буде в тягар, а вийшло навпаки, він став моїм порятунком від самотності і туги" - призналася Катерина.

Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Івано-Франківськ, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Орбакайте "кинула" Пугачову в найважливіший момент

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянка загриміла в психушку через батька-тирана і зраділа його смерті

Також, "Знай.uа" писав, що закохані українці одружилися в США