Діти з дитячих будинків на Прикарпатті отримають подарунки від Святого Миколая. Про це розповіла референтка "Малтійської служби допомоги" Анастасія Бойчук для видання "Суспільне".

Анастасія Бойчук розповіла, що організація "Малтійська служба допомоги" готує для дітей спеціальний проект під назвою "Святий Миколай йде до сиріт".

Читайте Знай в Google News!

В рамках даного проекту діти з дитячих будинків отримають різні подарунки від волонтерів. При цьому діти самі пишуть листи Святому Миколаю, де відзначають, що хочуть отримати.

"Працюємо з тими дитячими будинками, що і зазвичай. Просто не всі діти в закладах можуть писати. Є - з важкими фізичними вадами, які не можуть цього зробити. Тому тим, хто не пише листа, готуємо солодкі подарунки-фруктові та засоби гігієни" - розповіла Анастасія Бойчук.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вона додала, що цього року від дітей надходять тисячі листів і волонтери намагаються приділити увагу кожному.

Анастасія Бойчук підкреслила, що традиції дарувати подарунки дітям-сиротам вже 22 роки і за цей час не було жодного випадку, коли про когось забули.

Варто відзначити, що до цієї акції може приєднається абсолютно будь-яка людина. Для цього необхідно зв'язатися з представниками "Малтійської служби допомоги" або відвідати офіс організації в Івано-Франківську.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Мінсоцполітики розповіли, як врятувати мільйони сиріт

Як повідомляв портал "Знай.uа", сирота з Дніпра бореться з раком, рідна мама ніколи не обійме

Також, "Знай.uа" писав, що маленького українця з величезною головою залишили страждати в дитбудинку, але знайшлися люблячі серця