В Івано-Франківську невідомі продовжують труїти собак. Про це розповіла місцева мешканка Svitlana Symchych на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що 15 листопада помер її улюблений доберман. За її словами це сталося після прогулянки в парку Шевченка в Івано-Франківську.

Читайте Знай в Google News!

"сьогодні не стало нашого улюбленця, 5місячного добермана, після прогулянки в парку Шевченка...."- написала Svitlana Symchych.

Публікація Svitlana Symchych: Facebook
Публікація Svitlana Symchych: Facebook
Публікація Svitlana Symchych: Facebook

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Найімовірніше під час прогулянки пес знайшов смертельну "знахідку", яку залишили шкуродери і це стало причиною його смерті. Раніше кілька вихованців франківчан також загинули після прогулянки в парку Шевченка.

Лабрадор, фото: Facebook Svitlana Symchych
Лабрадор, фото: Facebook Svitlana Symchych
Лабрадор, фото: Facebook Svitlana Symchych

Варто зазначити, що вже кілька тижнів невідомі труять собак в Івано-Франківську. При цьому вмирають не тільки бездомні тварини, а й домашні вихованці.

Поліцейські Івано-Франківська відкрили кримінальну справу за даним фактом та ведуть розслідування з метою встановлення особи порушників.

Крім того, мер міста Руслан Марцінків поолбещал грошову винагороду тому, хто надасть інформацію про Шкуродерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що харків'янин побив беззахисного малюка на очах у сина, що плаче

Як повідомляв портал "Знай.uа", у поліції Запоріжжя розповіли про шкуродера, який скалічив собаку

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі накрили камери для тортур, 36 малюків були рабами