В Івано-Франківську озвірілий пес ледь не загриз жінку. Про це розповіли в репортажі видання "Суспільне”.

Собщается, що 12 листопада в Івано-Франківську пес накинувся на жінку. В результаті франківчанка була доставлена в лікарню з рваними ранами і переломом руки.

Жінку помітив місцевий житель Петро Залуцький, який проїжджав по вулиці Івасюка на автомобілі. Відео інциденту він зняв на відеореєстратор.

"Спочатку з далекої відстані мені здалося, що когось копають. Коли я наблизився до місця події, то побачив, що великих розмірів собака напала на старшу жінку" - розповів Петро Залуцький.

За його словами пес дуже міцно вчепився в жінку і не хотів її відпускати. Після кількох невдалих спроб звільнити постраждалу, тварину вдарили домкратом по голові. Лише після цього пес розтиснув пащу і франківчанка змогла звільнити кінцівку

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Пес ледь не загриз франківчанку, кадр з відео: Суспільне
Пес ледь не загриз франківчанку, кадр з відео: Суспільне
Пес мало не загриз франківчанку, фото: Суспільне

73-річна постраждала написала звернення до правоохоронців де вказала, що у неї ні до кого немає ніяких претензій.

"Вона повідомила, що у вольєр до собаки вона зайшла сама. Самостійно відкрила вольєр, самостійно зайшла до собаки. Ймовірно, хотіла погодувати її, і тоді собака накинулася " -сказала прес-секретар поліції Христина Максимчак.

Жінку доставили в обласну клінічну лікарню і в ту ж ніч провели їй операцію. Постраждалу перевели в травматологічне відділення. Її стан залишається середньо-важким.

"Є рани верхніх кінцівок, рани важкі. Ми що могли, то зашивали."- прокоментував директор лікарні Андрій Яворський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чтом на Львівщині вівчарка ледь не зняла скальп з дворічного хлопчика

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові таксист побив ногами пасажира через собаку

Також, "Знай.uа" писав, що на Київщині шкуродерка роками знущалася над хвостатими, гора трупів у квартирі