Марафонець з Прикарпаття встановив новий рекорд України. Про це розповіли в репортажі "Вікна-новини".

Повідомляється, що працівник лісопилки з Прикарпаття Микола Таран здійснив 15 забігів і став першим українцем, який двічі Пробіг ультра-марафон довжиною 73 кілометри в Норвегії. За це йому присвоїли нагороду за встановлення рекорду України.

Читайте Знай в Google News!

Перший марафон на 42 кілометри Микола здійснив у США. Хлопцеві не давали візу, потім він пішов в посольство і сказав, що їде саме бігати.

"Я просто максимально довів, що я не їду туди стати громадянином їхнім, нелегалом, а що я їду бігати" - сказав Микола Таран.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Микола Таран, кадр з репортажу Вікна-новини: YouTube
Микола Таран, кадр з репортажу Вікна-новини: YouTube
Микола Таран, кадр з репортажу Вікна-новини: YouTube

Хлопець каже, що біг робить його щасливим і він по справжньому насолоджується цим процесом. Однак Микола каже, що не кожному радить щось робити, адже біг на великі дистанції може призвести і до летального результату.

На 15 забігів у різних країнах світу Микола витратив близько 10 000 доларів. Також йому довелося заплатити близько 18 000 гривень за фіксацію рекорду України.

У планах хлопця на наступний рік встановити ще два рекорди з бігу. Однак яких саме він не говорить, оскільки боїться наврочити.

"Я хочу яскравого життя. У мене просто звичайне повсякденне життя. Я хочу в старості згадати, що я робив в молодості" - додав Микола Таран.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українець став найсильнішою людиною світу

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українська чемпіонка Левченко показала, як виглядає поза соцмережами

Також, "Знай.uа" писав, що юна львів'янка показала Кличку, що робити з велосипедом