Франківчанин посів почесне місце в чемпіонаті світу з фітнесу. Про це розповіли на сторінці Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що житель Івано-Франківська Федір Хашалов посів третє місце на чемпіонаті світу з фітнесу, який проходив в Іспанії в місті Санта-Сусанні.

"Франківець Федір Хашалов - бронзовий призер чемпіонату світу з фітнесу. Наш спортсмен у складі збірної України став бронзовим призером чемпіонату світу з фітнесу!"- зазначено в публікації.

Крім того, загальні результати збірної України виявилися більш ніж гідними. Адже в рамках цього змагання українці змогли здобути перемогу в кожній дисципліні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Варто зазначити, що за підсумками чемпіонату світу, який проходив у Санта-Сусанні (ІСПАНІЯ) Національна збірна команда України здобула перемогу абсолютно у всіх командних заліках змагань. Вітаємо!"- додали в публікації.

Публікація Депарпаменту молодіжної політики та спорту: Facebook
Публікація Депарпаменту молодіжної політики та спорту: Facebook
Публікація Депарпаменту молодіжної політики та спорту: Facebook

Нагадаємо, що юна Ліна Костенко з Тернопільщини закохала в себе Європу

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'янин взяв "золото" на чемпіонаті світу з самбо

Також, "Знай.uа" писав, що Усик після перемоги над Чісорою натягнув на себе прапор України