Шанувальники ведучої програми "Le Маршрутка" Лесі Нікітюк давно підкорені її красою і почуттям гумору, тому багатьох цікавить питання, чи зайняте серце знаменитості. На це питання телеведуча відповіла в інтерв'ю для "Нового каналу".

В інтерв'ю Леся Нікітюк розповіла, що в її серці вже є обранець, проте вона поки не готова пов'язати з ним життя узами шлюбу.

"Я б не сказала, що самотня, але і не на порозі шлюбу..."- сказала Леся Нікітюк.

Нікітюк зізналася, що у відносинах для неї важлива постійна турбота з боку чоловіка, проте якщо він дуже зайнята людина, вона готова піти на компроміси.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Важливо, щоб чоловік не просто забрав тебе зі зйомок, а подбав – замовив таксі або, наприклад, надіслав свого водія, якщо він у нього є. І я, в свою чергу, теж повинна піклуватися про нього. Якщо не вистачає часу приготувати йому смачну вечерю, то подумати про людину, яка б допомогла по господарству, або замовити доставку з улюбленого ресторану. Я теж дуже зайнята людина, тому готова домовлятися...."- додала Леся Нікітюк.

У публікації " Нового каналу "натякнули, що обранець Лесі Нікітюк може з'явитися в шоу" Le Маршрутка", ведучою якого вона є.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк спробувала з чоловіками глибше

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк відкрила прості правила зради, Корольовій знадобляться

Також, "Знай.uа" писав, що Нікітюк змусила Плакидюк з "ТМПУ" червоніти, Полякова не витримала