Відома українська телеведуча Леся Нікітюк зібрала велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram. Причиною такої популярності телеведучої є забавні публікації, красиві фото і звичайно ж її стрункі ноги.

У своїх публікаціях Леся Нікітюк не соромиться демонструвати те, чим її нагородила природа і для фотографій підбирає досить короткі сукні та шорти, які дозволяють розглянути ноги телеведучої.

Читайте Знай в Google News!

Наприклад знімок, де Нікітюк позує в міні пурпурного кольору на балконі з заскленими бортами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також знімок з червоним вінком у білій блузці, головною прикрасою якого знову стали довгі ноги зірки в коротких джинсових шортах.

Крім цього Нікітюк відзначилася і на Хеллоуїн. Не дивлячись на те, що зірка вибрала довгу чорну сукню, для фото вона знову продемонструвала стрункі ніжки.

І кінцеве ж не можна не згадати один з останніх опублікованих знімків, де Нікіт'юк в короткій сукні синього відтінку позує біля дорогого автомобіля.

Подібні публікації збирають велику кількість лайків і коментарів. Багато хто називає Нікітюк найкрасивішою зіркою шоу-бізнесу, а її ноги "кращими в Україні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Леся Нікітюк спробувала з чоловіками глибше

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк відкрила прості правила зради, королевою знадобляться

Також, "Знай.uа" писав, що Нікітюк змусила Плакидюк з "ТМПУ" червоніти, Полякова не витримала