На Прикарпатті водій автобуса не пустив у салон матір маленьких дітей. Про це постраждала розповіла виданню "Суспільне".

Повідомляється, що 28 жовтня в селі Березівка, місцева мешканка Леся Бунь з дітьми, які навчаються в другому і третьому класах намагалася увійти в комунальний автобус на зупинці, проте водій не дав їй цього зробити.

Читайте Знай в Google News!

На зупинці була велика кількість людей і діти жінки увійшли першими. Леся хотіла увійти за ними, однак водій автобуса закрив двері і почав рух. Жінка побігла за автобусом і намагалася його зупинити, проте водій не хотів брати її в салон.

"Відповідно, я, на ходу стукаючи у вікно, кричала, що в автобусі мої діти, і показувала на шкільний рюкзак, який тримала на плечі. Водій зупинився, відкрив тільки свою частину дверей в кабіні і з криками: "Я За тебе платити не буду", - емоційно закрив двері і почав рух, хоча я продовжувала стукати по автобусу" - сказала Леся Бунь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Водій автобуса: Facebook Леся Бунь
Водій автобуса: Facebook Леся Бунь
водій автобуса: Facebook Леся Бунь

Далі автобус продовжив рух і відвіз дітей жінки. Лесі вдалося зупинити Попутний автомобіль і вона змогла знайти переляканих дітей на зупинці біля супермаркету по вулиці Коновальця у Франківську.

Начальник міського управління транспорту і зв'язку Андрій Гіглюк заявив журналістам, що нічого не знає про цей інцидент і пообіцяв розібратися в даній ситуації.

"Це наш комунальний автобус. Нам треба зв'язатися з жінкою або, щоб вона до нас підійшла. Будемо з'ясовувати" - сказав Андрій Гіглюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі водій нахабно викинув пенсіонерку з автобуса

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополян тероризує маршрутник з "короною" на голові

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром маршрутник не пустив дитину без маски, мати поставила на вуха все місто