У Франківську бидло-водій накинувся на беззахисного пенсіонера. Про це розповіла місцева жителька Rosa Mart на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що водій маршрутки №22 перевізника "Корида-Транс" накинувся на пасажира-пенсіонера, викинув його з салону і почав бити.

Читайте Знай в Google News!

"Перевізник" Корида-Транс", номер маршрутки 22, номерний знак АТ 1692 РЄ. Водій по-хамськи ставився до пасажира, а потім пробував витягнути його з автобуса і бити. Найцікавіше, що водій - великий бичара, а пасажир - старий дідок, який навіть відповісти не міг." - написала Rosa Mart.

Франківчанка зазначила, що це вже не перший подібний скандал з даним перевізником і компанія просто не реагує. Тому вона звернулася до служби швидкого реагування міста з проханням вирішити це питання.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Вона зізналася, що не раз вже дзвонила в компанію "Корида-Транс" з приводу поведінки її водіїв. Жінці відповідали, що з порушниками провели "профілактичну бесіду", проте нічого не змінилося.

"Скільки ще потрібно скарг, щоб нарешті розірвати контракт з перевізником і знайти іншого? Це нормальна практика, коли ти працюєш хріново - знаходять іншого підрядника, коли працюєш добре - люди звернуться ще раз. Тоді чому перевізник, який працює хріново, продовжує возити людей і надавати відверто поганий сервіс, а влада не реагує?" - додала Rosa Mart.

Публікація Rosa Mart: Facebook
Публікація Rosa Mart: Facebook
Публікація Rosa Mart: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі водій нахабно викинув пенсіонерку з автобуса

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополян тероризує маршрутник з "короною" на голові

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром маршрутник не пустив дитину без маски, мати поставила на вуха все місто