Маленький українець страждає від важкого захворювання. Про це розповіли у виданні "Лісова сотня".

Повідомляється, що маленькому Дмитру Постоялку лікарі поставили страшний діагноз-монобластний лейкоз. Батьки всіма силами намагаються врятувати життя хлопчика, проте лікування коштує дуже дорого, тому вони були змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей.

Читайте Знай в Google News!

Батько хлопчика розповів, що спершу у нього з'явилися синці під очима, потім висока температура, слабкість, біль у животі і пропажа апетиту. Ці симтоми злякали батьків і вони відправили Діму на обстеження.

"УЗД показало, що печінка і селезінка збільшена, а результати аналізів вже показали підозру на лейкоз. У Діми взяли пункцію з кісткового мозку і відправили аналіз до Києва, і ось цей злощасний результат підтвердив лейкоз" - розповів батько хлопчика.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зараз Діма проходить лікування в Харкові. Подальше лікування має продовжитися в клініці в Туреччині. Ціна лікування становить 120 тисяч доларів.

У батьків хлопчика немає можливості зібрати такі кошти, тому вони звернулися за допомогою до небайдужих людей з проханням допомогти врятувати їхнього сина.

"Ми благаємо вас допомогти нам!!! Ми хочемо, щоб наш Дімочка жив!"- просить допомоги тато хлопчика.

Дмитро Постоялко, фото: Лісова сотня
Дмитро Постоялко, фото: Лісова сотня
Дмитро Постоялко, фото: Лісова сотня

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Як повідомляв портал "Знай.uа", юна українка пережила десятки операцій і пересадку печінки, хвороба атакувала знову

Також, "Знай.uа" писав, що життя маленької Українки повисла на волосині, батьки благають про допомогу