Чоловік залишився один з трьома дітьми після смерті дружини.про це розповіли у виданні "Галицький Кореспондент".

Повідомляється, що в родині Олександра і Мирослави Поступаленко народилося троє дітей: Настя, Іллюша і Оля. Двоє з них мають інвалідність і лише Оля здорова.

Читайте Знай в Google News!

Настя народилася недоношеною і лікарі прогнозували її смерть через кілька днів, проте дитина вижила. Батьки стали доглядати за нею і справлялися з її епілептичними припадками.

Іллюша до року був здоровою дитиною, проте в один момент щось сталося і у нього відмовили ноги. Лікарі поставили такий же неврологічний діагноз як у Насті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олю сім'я не планувала і медики радили зробити аборт, щоб не народилася ще одна дитина з інвалідністю. Але на щастя, дівчинка виявилася здоровою.

Сім'я Поступаленко, фото: Галицький кореспондент
Сім'я Поступаленко, фото: Галицький кореспондент
Сім'я Поступаленко, фото: Галицький кореспондент

Але нещодавно з родиною трапилася ще одна біда-Мирославу доставили в лікарню з сильним головним болем. Лікарі поставили діагноз-крововилив в мозок. Жінці терміново потрібна була операція, але її зробили через два дні після госпіталізації через тривалі процедури.

Про смерть дружини Олександр дізнався 26 серпня. Причиною смерті вказали інсульт.

Тепер чоловік піклується про дітей самостійно. Він каже, що дуже любив свою дружину і ніколи не залишить їх дітей.

"У нас була дуже сильна любов. Я Мирославу і зараз люблю. Вона, як ніхто, могла мене заспокоїти своєю м'якістю, жіночністю, ніколи не кричала. Ми хоч і несли по життю тяжкий хрест, але з такою дружиною можна на край світу їхати. Моя кума якось обмовилася, мовляв, все буде добре, прийде час, і я ще знайду собі жінку. Дурниці. Яка жінка захоче віддати своє життя чужим дітям і бути замкненою в чотирьох стінах? Тому що цих дітей покинути самих неможливо " - сказав Олександр.

Волонтери з "Фонду добра" та милосердя відкрили збір коштів на допомогу родині, а також намагаються допомагати їм продуктами та одягом.

Сім'я Поступаленко, фото: Галицький кореспондент
Сім'я Поступаленко, фото: Галицький кореспондент
Сім'я Поступаленко, фото: Галицький кореспондент

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Як повідомляв портал "Знай.uа", юна українка пережила десятки операцій і пересадку печінки, хвороба атакувала знову

Також, "Знай.uа" писав, що життя маленької Українки повисла на волосині, батьки благають про допомогу