В Івано-Франківську помер колишній голова інфекційної лікарні. Про це розповіли на сторінці "Кнп Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 16 жовтня пішов з життя голова обласного комітету профспілки медичних працівників Григорій Василашко. Чоловік також працював на посаді головного лікаря обласної клінічної інфекційної лікарні з 1986 по 1992 Рік.

Читайте Знай в Google News!

Григорій Василашко, фото: відкрите джерело

Причиною смерті вказано Covid-19. На момент шгібелі Григорію Василашко був 81 рік.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

“Підступний Китайський вірус COVID-19 забрав у сім'ї батька, дідуся, а у нас колишнього колегу. Колектив КНП Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійного Григорія Даниловича. Нехай Господь дарує вічне життя в Царстві Небесному. Вічна пам'ять" - зазначено в повідомленні лікарні.

повідомлення Івано-Франськівської клінічної інфекційної лікарні: Facebook

Варто зазначити, що 15 жовтня в уряді затвердили новий поділ на зони карантину в Україні. Так, На Прикарпатті в "червону зону" визначили: Івано-Франківськ, Бурштин, а також Косівський і Тисменицький райони. Нові обмеження почнуть діяти з 19 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині коронавірус обірвав життя вчительки

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві помер світило Пономарів

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові попрощалися з легендарним поетом та другом Стуса