На Прикарпатті помер відомий музикант. Про це розповів друг загиблого Василь Гриньків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Коломийській лікарні, помер відомий музикант-цимбаліст Роман Бойчук. Причиною смерті чоловіка стали ускладнення викликані Covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Роман Бойчук, фото: Facebook Василь Гриньків

Чоловік деякий час перебував у реанімації в Коломийській центральній районній лікарні. Його друзі та колеги збирали гроші на його лікування.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ромчику найдорощий друже !!!! Як ??? Чого ??? Чому ??? Я ж все зробив...... !!! Ти ж обіцяв шо будеш боротись !!! Люди допомогли !!! Ми всі були з тобою !!! Чого ????????? Я Неможу повірити .....!!!!!!!! Я зроблю все як ти просив !!!! ОБІЦЯЮ !!!!!!!!! "- написав у повідомленні Василь Гриньків.

Публікація Василя Гриньківа: Facebook

Варто відзначити, що в Україні спостерігається новий спалах коронавірусу. Так, 15 жовтня, на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та непередбачених ситуацій затвердили новий список областей, які потраплять до «Червоної зони» карантину з 19 жовтня. Серед них також є і Івано-Франківська область, яку «забарвлять» в червоний вже вдруге.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині коронавірус обірвав життя вчительки

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві помер світило Пономарів

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові попрощалися з легендарним поетом та другом Стуса