На Прикарпатті помер лікар-травматолог. Про це повідомив лікар Калуської ЦРЛ Любомир Юрійчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що помер один з найвідоміших травматологів Калущини Зелік Михайло Степанович. Про причини смерті медика інформації не повідомляли.

Читайте Знай в Google News!

Зелік Михайло Степанович, фото: Facebook Любомир Юрійчук

Любомир Юрійчук висловив співчуття рідним Михайла Зелика і висловився про нього, як про світлу і добру людину.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"У ці скорботні дні поділяємо невимовну печаль і тугу його близьких і рідних. Світлий, добрий спогад про Михайла Степановича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч з ним. Громада ГО "Івано-Франківської асоціації ортопедів-травматологів" щиро сумує з приводу цієї важкої втрати та висловлює співчуття рідним та близьким Михайла Степановича" - написав Любомир Юрійчук.

Публікація Любомира Юрійчука: Facebook

У коментарях до публікації, заступник головного лікаря Калуської ЦРЛ Наталія Кінаш розповіла, що означає Втрата Михайла Зелика для всієї лікарні.

"Велика втрата для нашої лікарської громади! Хороший лікар, фахівець, умів знайти добре слово для кожної людини. Його любили і поважали колеги, медперсонал, пацієнти. Завжди привітний, усміхнений, готовий допомогти. Таким він залишиться в нашій пам'яті!" - написала Наталія Кінаш.

коментар Наталії Кінаш: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові попрощалися з легендарним поетом та другом Стуса

Як повідомляв портал "Знай.uа", Харків втратив головного Діда Мороза

Також, "Знай.uа" писав, що на Буковині помер хірург із "золотими" руками