Діти загиблого героя залишилися сиротами. Про це розповіла волонтерка Людмила Бобровська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка повідомила, що онкологічне захворювання відняло життя вдови загиблого українського героя Наталії Осадчук. В результаті двоє її дітей віком 10 і 17 років залишилися круглими сиротами.

Читайте Знай в Google News!

"Наташа Острадчук, мати двох діток, вдова захисника, померла від невиліковної хвороби — рак. У нашу сім'ю прийшло величезне горе.. В одну з наших підшефних сімей прийшла справжня біда. На війні загинув тато, сьогодні у вічність від раку пішла мама... Сиротами залишилося двоє дітей ... дуже прошу про допомогу!!!!!! Натусь Спочивай з миром і м'якою хмаринки...." - написала Людмила Бобровська.

Наталія Осадчук з дітьми, фото: Facebook Людмила Бобровська

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зараз діти залишилися з бабусею і їм дуже потрібна психологічна допомога. Крім того роки лікування Наталії повністю виснажили сім'ю фінансово.

У зв'язку з цим волонтери відкрили збір коштів для допомоги дітям Наталії та звернулися до всіх небайдужих людей не залишатися осторонь проблеми.

Публікація Людмили Осадчук: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що померла актриса Маргарет Нолан

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірку "Лісапетного батальйону" і Віктора Павлика "поріднило" спільне горе, ворогові не побажаєш

Також, "Знай.uа" писав, що Буковина прощається з легендарним лікарем