На Волині попрощалися із загиблим немовлям. Про це розповіли у виданні "Gazeta".

Повідомляється, що в місті Ківерці на Волині поховали 15-місячного Маскима Грицишина. При народженні хлопчикові поставили сім діагнозів. 2 липня він пережив операцію з пересадки печінки в Києві, однак це його не врятувало.

Читайте Знай в Google News!

Батько Максима розповів, що у хлопчика було вроджене порушення роботи жовчовивідних шляхів. За словами медиків, пересадка печінки повинна була його врятувати, проте операція коштувала понад мільйон гривень.

Сім'я звернулася до небайдужих людей за допомогою і вони змогли зібрати необхідну суму. Але через карантин хлопчикові не вдалося провести операцію відразу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Максим Грицишин, фото: Допомагаю

"Печінку синові пересадили в липні. Після операції орган почав працювати, але дитячий організм був ослаблений. Максим лежав у реанімації. День перебування обходився в 6 тисяч гривень. І це-без додаткових медикаментів. Нам на допомогу знову прийшли небайдужі."- розповів Андрій Грицишин.

Батько хлопчика додав, що Максим кожен день боровся за життя і не дивлячись на страшний діагноз, він був дуже життєрадісним і веселим. Хлопчик був єдиною дитиною в сім'ї.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Прикарпатті помер відомий лікар-травматолог

Як повідомляв портал "Знай.uа", хворого коронавірусом дідуся поховали живцем через помилку лікарів

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові попрощалися з легендарним поетом та другом Стуса