Каратист з Прикарпаття встановив світовий рекорд. Про це розповіли в репортажі ТСН.

Повідомляється, що каратист з Прикарпаття Антон Левкун зробив 330 ударів по боксерській лапі і встановив новий світовий рекорд.

Читайте Знай в Google News!

Попередній рекорд належав росіянину, проте українець вирішив не просто побити рекорд, а й ускладнив собі завдання. Якщо рекордсмен з Росії бив по лапі стоячи в боксерській стійці, то українець зробив це сидячи на шпагаті на двох стільцях.

Антон Левкун встановлює рекорд, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Антон Левкун давно живе у Швеції, однак для встановлення рекорду він приїхав на батьківщину в Україну. Він сподівається, що цей рекорд змотивує українську молодь займатися спортом.

"Я такий старомодний ще. Мене тягне сюди, до рідних, допомогти. Там, спорт на високому рівні, в Швеції. Вони мені пропонували гроші заплатити, щоб я зробив міжнародний рекорд Гіннеса, Але я... як кажуть: "Професія професією, але держава є держава". Тому я хочу тут допомогти, чим зможу " - сказав Антон Левкун.

Він також додав, що до встановлення рекорду готувався два тижні і встановив його з першого разу. Експерти Національного Реєстру Рекордів зафіксували відразу два досягнення-України та світу.

Запис зі встановленням рекорду і висновки експертів передадуть до Книги рекордів Гіннеса, щоб там теж зафіксували досягнення українця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 94-річний дослідник став новою зіркою Instagram

Як повідомляв портал "Знай.uа", школярка з Києва побила світовий рекорд

Також, "Знай.uа" писав, що 12-річний школяр побудував ядерний реактор