В Івано-Франківській області з молотка йде лікеро-горілчаний завод. Держпідприємство» Сетам " виставило на продаж його зі стартовою ціною в 40 мільйонів 966 тисяч 934 гривні. Аукціон відбудеться 30 жовтня.

Згідно з інформацією, опублікованою на електронному майданчику для аукціонів OpenMarket Стартова ціна лота 40 966 934 грн, гарантійний внесок становить 2 048 346,70 грн. На даний момент шукає реєстрація учасників аукціону.

Продаватися буде будівля заводу. Його площа становить 12346,5 квадратних метрів. Завод і його головний офіс знаходяться в Івано-Франківську за адресою вулиця Промислова, 29.

Нагадавши, Знай повідомляв, що з осені 2016 року львівські комунальні транспортні підприємства при закупівлі громадського транспорту жодного разу не використовували українську систему електронних закупівель " ProZorro». Зараз однією з головних обіцянок Андрія Садового перед виборами є оновлення міського громадського транспорту.

Також Знай писав, що 25 серпня в Харкові повинен був пройти другий аукціон з продажу ДП "Завод " Радіореле" , який знаходиться за адресою пр Гагаріна, 181. Однак він не відбувся через відсутність учасників. Перший аукціон був призначений на 21 липня, завод хотіли продати за 194 307 000 гривень. Тоді ніхто з учасників не зареєструвався.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Франківську збільшується кількість сміття. Про це розповів очільник міста Руслан Марцінків. Причиною такого забруднення Франківська Марцінків назвав те, що новобудови часто вводять в експлуатацію з Києва, будівельники не дотримуються санітарних вимог і не створюють контейнерні майданчики.