Жінка взяла під опіку дітей з синдромом Дауна. Про це розповіли на сторінці "Даунсайд Ап" у соцмережі Facebook.

Росіянка Оксана Гладишева удочерила 8 дітей, 5 з яких з синдромом Дауна. Жінка поставила собі завдання: зробити так, щоб суспільство прийняло її дочок і вони могли вести повноцінне життя.

Читайте Знай в Google News!

"Багато лікарів не схильні називати це захворюванням. Чим вона хвора? У неї генетичне порушення" - каже Оксана Гладишева.

Родина Оксаны Гладышевої, кадр з відео: Facebook

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чоловік жінки Валерій не відразу прийняв таке поповнення в родині, проте пізніше він вивчив інформацію про синдром Дауна і змирився з цим. Після цього чоловік став підтримувати дружину при кожному усиновленні.

Оксана намагається допомогти дітям нормально розвиватися і не закриває їх від зовнішнього світу. Вона гуляє з ними і навчає. Жінка щиро не розуміє тих людей, які ставляться до таких дітей з побоюванням.

"Якщо і я ще буду їх закривати, ховати, соромляться, то тоді сенс всього ось цього?"- додала Оксана Гладишева.

Оксана Гладышева - приемная мама девочек с синдромом Дауна

#всемирныйденьсирот Оксана Гладышева и её муж Валерий приняли в свою семью восемь детей, пять из которых с синдромом Дауна: Соня, Маша, Катя, Вика, Милана. Оксана поставила себе задачу: сделать так, чтобы общество их приняло и её девочки могли вести полноценную жизнь. Валерий поддержал супругу и основательно готовился к каждому пополнению в семье. Источник: ROMB

Geplaatst door Downside Up/Даунсайд Ап op Vrijdag 8 november 2019

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тисячі дітей-сиріт не отримають люблячих батьків - в Україні гальмують процес усиновлення

Як повідомляв портал "Знай.uа", вісім сиріт із Закарпаття вирушать за кордон у пошуках щастя

Також, "Знай.uа" писав, що самотня Українка усиновила трьох діток-сиріт і ледь втекла з рідного Донецька