Однокласники хворого на рак хлопчика запустили збір коштів на його лікування. Про це розповіли у виданні "Радіотек".

Повідомляється, що у маленького Івана Євчука виявили лімфому головного мозку, яка виникла після пересадки нирки.

Читайте Знай в Google News!

Трансплантацію хлопчикові зробили ще в 2016 році в клініці "Охматдит". Для того, щоб новий орган прижився Івану необхідно було приймати спеціальний препарат, який має безліч побічних ефектів, один з яких — ризик захворіти онкологією.

На жаль, в житті хлопчика стався найгірший сценарій і тепер він є першою дитиною в Україні у якої діагностували рак після трансплантації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз Іван знаходиться в ізраїльській клініці Шиба. Лікарі готові провести лікування хлопчика, однак для цього необхідно зібрати суму в 120 тисяч доларів, якої у його рідних немає.

Ваня Євчук-лімфома Беркіта (Б- крупноклітинна лімфома головного мозку) як наслідок прийому імуносупресивних препаратів...

Geplaatst door Oksana Evchuk op Zondag 13 september 2020

Підтримати Івана вирішили і його однокласники. Вони записали відеозвернення до небайдужих людей з проханням допомогти їхньому хворому другові перемогти страшну хворобу.

Також діти створили акцію під назвою "Крила надії". Вони встановили крила на території Колоденського ліцею, де навчається Іван, щоб кожен міг з ними сфотографуватися і "стати янголом" для хлопчика.

Крила в ліцеї, фолто: Радіотек

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у маленького янголятка пухне голова, батьки благають про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленьку українку атакував нещадний рак, прийомна мама благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що агресивний рак з'їдає 19-річну українку, дуже слабка