Руслан Марцінків вирішив зняти з маршруту автобуси, які відмовляються возити школярів безкоштовно. Про це розповіли у виданні "Галицький кореспондент".

Повідомляється, що 29 вересня, на оперативній нараді виконавчого комітету Руслан Марцінків підняв питання щодо водіїв, які відмовляються возити школярів безкоштовно.

Читайте Знай в Google News!

Мер Франківська звернувся до керівника управління транспортом Андрія Гіглюка і дав йому доручення про підготовку рішення для заміни двох приватних маршрутів комунальними.

"Не хочуть дітей возити — 22 і 28 знімаємо і ставимо туди комунальний транспорт" - сказав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

оперативна нарада міської ради Івано-Франківська, кадр з відео: Facebook

Гіглюк відповів, що з приватними перевізниками було проведено нараду з даного питання. Вони мали б возити дітей, але досі введені карантинні обмеження. Тому вони готові виділити три пільгових місця.

"Вони не хочуть возити взагалі. Зніми два "жирних" маршруту. Керівник КП "Електроавтотранс" Голутяк отримає нові" - додав Руслан Марцінків.

Варто зазначити, що після відкриття шкіл багато батьків почали скаржитися на водіїв маршруток, які відмовляються возити дітей і виганяють їх з салону.

Оперативна нарада || 29.09.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 28 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Пальчевський закликав Зеленського захистити вкладників"Аркади".

Як повідомляв портал "Знай.uа", дружки Кернеса "штурмують" міськраду разом з дітьми.

Також, "Знай.uа" писав, що в Ужгороді знайшли двох "клонів" мера Андрєєва.