Руслан Марцінків закликав мешканців Івано-Франківська відвідувати кінотеатри. Про це він заявив під час традиційного ефіру на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У зверненні Руслан Марцінків подякував усім довіреним особам, серед яких була і Лідія Шкрібляк, яка є директором кінотеатру "Люм'єр".

Читайте Знай в Google News!

Після цього мер звернувся до жителів Івано-Франківська із закликом підтримати українське кіно і більше відвідувати кінотеатри.

"Хочу закликати ходити і підтримати кінотеатри, особливо Українські фільми. Люм'єр завжди підтримує всі покази українських фільмів, - зазначив очільник міста" - сказав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Руслан Марцінків, кадр з відео: Facebook

Також Руслан Марцінків зазначив, що у Франківську вже тиждень працюють початкові школи та дитячі садки. За його словами навчання проходить без пригод і статистика захворювання коронавірусом в Івано-Франківську залишається в межах норми.

"Маємо позитивну статистику. Все-таки кількість пацієнтів не зростає, вона стабільна " - додав Руслан Марцінків.

Оперативно про стан справ || 28.09.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Zondag 27 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко "подарував" киянам обвалений міст перед виборами

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині чемпіон світу Іван Гешко йде в мери

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий засадив львів'ян у боргову яму