З Прикарпаття депортували грузинського "злодія в законі". Про це розповіли на сторінці Міграційної служби Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники міграційної служби, разом з поліцейськими виконали рішення суду щодо примусової депортації 48-річного громадянина Республіки Грузія.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік має досить велике кримінальне минуле. Згідно з вироками судів Грузії, Росії та України, він не раз потрапляв в місця позбавлення волі і в цілому провів за гратами близько 20 років. За цей час він отримав досить вагоме становище в кримінальному світі.

До публікації додали фотографію депортованого людини і вказали, що він знаходиться праворуч на знімку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

грузинського злодія в законі депортували з України, фото: Facebook міграційна служба Івано-Франківської області

Після звільнення з ув'язнення ця людина була зобов'язана покинути Україну, але він проігнорував вимоги законодавства.

Таким чином суд повною мірою задовольнив вимоги про примусову депортацію чоловіка за межі України, оскільки він може негативно впливати на криміногенну ситуацію і нести загрозу національній безпеці країни.

Громадянина Грузії депортували з міжнародного Львівського аеропорту в третю країну. Також йому заборонили відвідувати Україну найближчі п'ять років.

Публікація міграційної служби Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві спритний злодій обчистив дитину і прикинувся "святим"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині затримали диявольськи хитрого злочинця з повною машиною бурштину

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві спіймали вбивцю-іноземця