Мешканка Калуша стала жертвою шахрая, який обібрав її на 17 тисяч гривень. Про подробиці події розповідає прес-служба поліції Івано-Франківської області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що правоохоронці розшукують псевдопокупця, який шахрайським способом обікрав 40-річну мешканку Калуша Івано-Франківської області на 17 тисяч гривень.

Як розповіла жертва шахрая, вона хотіла продати старі меблі через один із спеціалізованих сайтів для купівлі-продажу. Після публікації оголошення їй зателефонував нібито покупець, який заявив, що готовий оплатити товар через банківський термінал.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шахрай повідомив жінці, що їй необхідно для цього відкрити нібито "банківський електронний гаманець". Однак, обов'язковою умовою було те, що на рахунку обов'язково повинні лежати гроші. Він запропонував жертві поповнити вказаний рахунок на певну суму грошей.

Жінка, нічого не підозрюючи, зняла зі свого рахунку 17 тисяч гривень, проте перевела їх не на "електронний гаманець", а на номер телефону псевдопокупника. Після отримання грошових коштів, шахрай обірвав контакт зі своєю жертвою і більше не оголошувався.

Коли жінка зрозуміла, що її обдурили, то відразу ж звернулася в поліцію за допомогою. Відомості за даним фактом внесено сектором дізнання Калуського відділу поліції до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення (проступку) передбаченого ч.1 СТ. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області пройшов суд над пенсіонеркою через дії її собаки.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Рівненській області загадково загинув підліток.

Також Знай.иа писав, що франківчанин через суд хотів відмовитися від дитини"з пробірки".