Маленькому українцю терміново необхідна трансплантація печінки. Про це розповіли на сторінці "Кирило Макарицький, термінова трансплантація печінки" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що Кирило народився з жовтим кольором шкіри і очей. Медики говорили, що це тривала жовтяниця, проте після численних обстежень підтвердили страшний діагноз — атрезія.

Читайте Знай в Google News!

З тих пір життя хлопчика перетворилося на низку обстежень і боротьбу за життя.

Медики кажуть, що в кращому випадку Кирило проживе ще 2 місяці. Батьки не можуть змириться з цим і шукають способи врятувати хлопчика.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Для порятунку життя Кирила йому необхідно провести операцію з трансплантації печінки. У клініці в Бельгії погодилися прийняти хлопчика, проте виставили цінник в 150 тисяч євро.

Кирило з сестрою, кадр з відео: Facebook Зварич Вероніка, дати шанс на життя

Для родини хлопчика, яка вже кілька місяців бореться за його життя, це непідйомна сума.

У зв'язку з цим батьки Кирила відкрили збір коштів і звернулися до всіх небайдужих людей з проханням врятувати їхнього сина.

#макарицькийкирилотрансплантаціяпечінки

"Братику не плач, все буде добре з тобою..." Як же душа сестрички Кирилка болить за свого братика... Дівчинці всього 4 рочки, а вона вже розуміє все, що відбувається з її маленьким Кирилком😢 Розуміє, що коли їй відмовляють у чомусь, то не тому що мама з татком не люблять донечку, а тому що кожна копійка йде на порятунок Кирилка...😢 Кирилу Макарицькому всього 4 місяці! Лікарі дають малюку ще приблизно 2 місяці життя, якщо без трансплантації печінки😭 Невже маленька зірочка, яка тільки загорілася, невже це життя, яке тільки почалося, погасне???? Просто тому що не вистачає коштів??? Ні, так не має бути... Ми не можемо допустити, щоб сім'я втратила свого довоочікуваного сина🙏 Сума збору - 150 000 €!!! Страшна сума для звичайної української сім'ї з Сарненського району, Рівненської області... Страшна, тому що саме ці кошти вирішують ЖИТИ Кирилку чи НЕ ЖИТИ... Доброта людська не має меж і кордонів... Ви це довели дорогі наші тим, що саме завдяки Вам ми вчасно закрили збір Юлі Скорик! І вона вже у клініці Бельгії! Сьогодні ми просимо Вас не пройти повз Кирилка, якому так само необхідна негайна трансплантація печінки, інакше ми втратимо дитину... І 10, і 20 гривень можуть врятувати життя...🔥 Благаємо, не будьте байдужими🙏🙏🙏🙏 Врятуймо життя Кирилка РАЗОМ❤! Реквізити для благодійної допомоги Кирилку: ✅Через сайт фонду https://renaissance-help.org/children/kirill-makarickij/ ✅Збір в ФБ https://www.facebook.com/donate/767344040773801/?fundraiser_source=external_url ✅ПриватБанк 5168 7574 1629 3555 Макарицька Наталія Сергіївна (мама) ✅СберБанк 4276 3800 4550 6149 Ольга Віталіївна Шипоріна (представник ББО РЕНЕСАНС ) Важливо! в призначенні платежу вказувати "Благодійна пожертва" ✅Яндекс-гаманець 410011571697763 ✅PayPal : renaissance-help@yandex.ru Кулагіна Марина ➡Вказати: Kirill ✅Реквізити #Бельгії: "ACB Renaissance a.i.s.b.l." Banque: ARGENTA SA Аdresse: Belgielei 49-53 2018 ANVERS BELGIUM IBAN: BE47 9731 2394 1580 BIC (SWIFT) en euro zone EU: ARSPBE 22 BIC (SWIFT) для світових переказів (євро і інші грошові знаки): BBRUBEBBXXX ➡Призначення: Kirill Документи: https://m.facebook.com/Kirill.help.sos/photos/?tab=album&album_id=3328881803862751&_rdr #макарицькийкирило #макарицькийкирилотрансплантаціяпечінки #4місяці #врятуватижиття #врятуватидитину #подайтерукудопомоги #допоможітьврятуватисина #коханийсиночок #сарни #рівне #україна #брюсель #бельгия #бборенесанс #КирилкоБудеЖити

Geplaatst door Зварич Вероніка. Дати шанс на життя op Vrijdag 11 september 2020

"Життя моєї дитини на волосині. Життя моєї дитини в ваших руках, тому що його ціна - 150 тис. євро. У нас простих немає таких грошей, але є надія і віра в доброту небайдужих людей."- написала мама хлопчика.

лист від мами Кирила, Facebook Кирило Макарицький, термінова трансплантація печінки

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться