Хоробра українка вже 6 років перебуває на Донбасі. Про це розповіли у виданні "Армія Inform".

Повідомляється, що Ольга Прищепа з позивним "Кобра" з 2014 року перебуває на Донбасі в якості сапера і займається розмінуванням регіону.

Читайте Знай в Google News!

Раніше дівчина працювала бухгалтером в Києві, але в 2014 році вона вирішила йти захищати Україну. Вона потрапила в батальйон імені Джохара Дудаєва і стала начальником медичної служби.

Ольга Прищепа, фото армія Inform

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зараз Ольга Прищепа має звання сержанта і посаду сапера. Вона - головний сержант інженерного взводу однієї з бригад ЗСУ.

Кожен день ця жінка ризикує життям і знешкоджує снаряди, які не здетонували, міни, розтяжки, закладки та інші вибухонебезпечні предмети.

У жінки є двоє дітей, які підтримують її вибір. Вона рідко буває вдома, але намагається зідзвонюватися з ними. Хлопчики ростуть самостійно і знають, що їх мама виконує важливу справу.

Ольга кожен день сумує за своєю сім'єю, але не може кинути розпочате, адже навіть якщо зараз закінчаться бойові дії, роботи у неї і її колег вистачить ще на кілька років.

Ольга Прищепа, фото армія Inform

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівські поліцейські тріумфально повернулися додому з Донбасу

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпро військовим літаком терміново доставили пораненого малюка з Донбасу, таких каліцтв медики ще не бачили

Також, "Знай.uа" писав, що на Донбасі з самого ранку лунають постріли в бік ЗСУ